Nog een paar maandjes en dan is het alweer kerst! Het wordt dan
wel weer koud, maar daar hebben we wat voor, namelijk heerlijke cacaopoeder voor chocolademelk. Maar dat kun je natuurlijk ook gebruiken voor andere gerechten en baksels.
Vind je chocolademelk lekker, maar iets te puur, hoe los je dat op? https://www.oniche.nl/Cacao-in-blik
Gezonde zoetstoffen, dat heb je nodig om je chocolademelk, koffie of thee iets zoeter te maken. Bekijk deze suikersticks eens! Ideaal voor gebruik en gewoon natuurlijk en gezond! https://www.oniche.nl/Suikerstick
s
Bent u daarnaast geïnteresseerd in een leuk en origineel kerstcadeau? Dan kunt u gerust naar ons oniche aanbod vragen!
Voor u nog een leuk recept om te proberen:
Italiaanse pennen met knoflook, pizza kruiden en oregano

Wat heb je nodig voor 6 personen?
- 300 gr biologische sperziebonen
- 500 gr biologische pasta
- 500 gr biologische kip
- 1 teentje knoflook
- 4 tomaten
- 140 gram tomatenpuree
- 1 ui
- 1 tl biologische knoflookpoeder
- 2 tl biologische oregano
- 3 el biologische pizza kruiden @oniche.nl
- Snufje biologische witte peper
- Snufje Keltische zeezout
Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Kook de sperziebonen ong. 15 min. Snijd de kip in stukjes en bak deze goudbruin met een snufje peper en zout. Snijd de knoflook en ui en voeg deze toe bij de kip. Snijd de tomaat in stukjes en voeg deze samen met de tomatenpuree toe aan de kip. Voeg na 3 minuten de kip, sperziebonen en pasta samen en strooi de kruiden er overheen. Laat nog 2 minuten op smaak komen en smullen maar!
Liefs Irene

Vind je chocolademelk lekker, maar iets te puur, hoe los je dat op? https://www.oniche.nl/Cacao-in-blik
Gezonde zoetstoffen, dat heb je nodig om je chocolademelk, koffie of thee iets zoeter te maken. Bekijk deze suikersticks eens! Ideaal voor gebruik en gewoon natuurlijk en gezond! https://www.oniche.nl/Suikerstick

Bent u daarnaast geïnteresseerd in een leuk en origineel kerstcadeau? Dan kunt u gerust naar ons oniche aanbod vragen!
Voor u nog een leuk recept om te proberen:
Italiaanse pennen met knoflook, pizza kruiden en oregano
Wat heb je nodig voor 6 personen?
- 300 gr biologische sperziebonen
- 500 gr biologische pasta
- 500 gr biologische kip
- 1 teentje knoflook
- 4 tomaten
- 140 gram tomatenpuree
- 1 ui
- 1 tl biologische knoflookpoeder
- 2 tl biologische oregano
- 3 el biologische pizza kruiden @oniche.nl
- Snufje biologische witte peper
- Snufje Keltische zeezout
Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Kook de sperziebonen ong. 15 min. Snijd de kip in stukjes en bak deze goudbruin met een snufje peper en zout. Snijd de knoflook en ui en voeg deze toe bij de kip. Snijd de tomaat in stukjes en voeg deze samen met de tomatenpuree toe aan de kip. Voeg na 3 minuten de kip, sperziebonen en pasta samen en strooi de kruiden er overheen. Laat nog 2 minuten op smaak komen en smullen maar!
Liefs Irene
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.