Welkom bij Oniche!

"Hoi, mijn naam is Irene, het gezicht achter Oniche.

In 2020 begon ik aan de deeltijd Hbo-studie "Ad Ondernemen," waar ik leerde hoe ik mijn eigen onderneming kon starten. Ik wilde graag een onderneming beginnen die mijn passie voor koken tot leven bracht.

Mijn karakter is zorgzaam, vriendelijk, maar ik ben ook iemand met een duidelijke mening en wat pit. Iemand blij maken door die persoon verder te helpen, daar kan ik echt van genieten!

Smaak, onze unieke ervaring. Het verbindt ons met emoties, culturen en herinneringen. Ontdek de smaak in elk gerecht en drankje. Oniche creëert smaak met natuurlijke producten: diverse kruiden en specerijen, luxe thee en andere heerlijke smaakmakers!"

De naam Oniche?

Oniche is een specerij dat samen met andere geurige specerijen, zuivere wierook en zout gemengd werd tot een olie. Deze olie werd gebruikt bij het reukoffer. Het was voor mij een passende naam voor het bedrijf, vanwege de associatie van geur en smaak. 

De visie en missie van Oniche

De visie van Oniche:
Wij willen u graag laten genieten van onze natuurlijke, gezonde en lekkere producten, die eerlijk geteeld zijn.

De missie van Oniche:
Samen op een goede manier omgaan met de natuur en schepping en daarmee een lekker, natuurlijke en gezonde smaak creëren.