Ik ben Irene, inmiddels 18 jaar en op naar het 2e jaar van de opleiding ondernemen. Ik begon deze opleiding met het idee, ik ga iets opstarten wat anders is dan kleding. Ik zou de onderneming starten met mijn vader, want zelf was ik geen 18 en kon ik dus sommige zaken erg moeilijk regelen. En daarnaast kon ik best hulp gebruiken.

Er schemerde een plan door met iets van eetbare planten. We besloten dat we eerst iets moeten bedenken wat makkelijker is maar wel goed valt uit te breiden. Mijn hobby koken bestond altijd al uit het koken zonder pakjes en zakjes. Ik vond het gewoon leuk om zelf dingen te maken. Toen dacht ik, ik ga een onderneming starten in kruiden, biologische kruiden. En om het breder te laten klinken hebben we er biologische producten van gemaakt. Met als eerste product de kruiden.

Zo is het traject van een onderneming begonnen. Allerlei dingen regelen, uitvinden en uitzoeken. Naar de kvk, bezig gaan met een webshop en de producten zelf uitzoeken.
De naam bedenken, ook nog een dingetje. Maar op een zondag werd het woord onix genoemd. Exodus 30:34, een specerij die gebruikt werd bij het reukofferaltaar. Onix vertaald is Oniche, chique en met een betekenis. Dat wordt de naam!
En…
3 mei 2022 is Oniche gestart. En gelijk al een order van 280 pakketjes. Wel echt druk, maar ook ontzettend leuk!

Inmiddels is het september en zijn we druk bezig met een fair op 10 september, (zie afbeelding) Ook zijn we druk bezig met het samenstellen van kerstpakketten! Dus wie weet krijg jij wel een heel leuk kerstpakketje!

Liefs Irene
 
      05-09-2022 09:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.